Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Wat je moet weten over Bioracer bodyfit shirts!

Geplaatst: 06 maart 2020

Bioracer bodyfit wielershirts voor dames en heren
Bioracer is het meest innovatieve fietskledingmerk op de markt, dat is algemeen bekend. Met name het bodyfit shirt met lycra mouwen is een erg populair wielershirt van Bioracer, dit shirt wordt bijvoorbeeld ook gedragen door de deelnemers van de Alpe d`HuZes. Bioracer fietskleding wordt tevens gedragen door de dames en heren van de nationale wielerploegen van o.a. Belgiƫ, Nederland en Duitsland.

Bioracer bodyfit shirt met korte mouwen
Het bodyfit shirt van Bioracer is in verschillende materialen te leveren. Dit shirt kan uitgevoerd worden met een mesh stof, lycra stof, matrix stof, Tempest stof en sommige materialen zijn zelfs te combineren. Er is bijvoorbeeld een uitvoering met een Matrix stof voorkant, een mesh achterkant en lycra mouwen. Het Bioracer bodyfit shirt is er uiteraard ook in een dames model, uitgevoerd met alle bovengenoemde opties. Het bodyfit shirt met korte mouwen is er in 14 verschillende uitvoeringen, zowel voor dames als voor heren! Uiteraard is het bodyfit shirt van Bioracer geheel te bedrukken in je eigen kleuren en logo`s, dit is al mogelijk vanaf kleine aantallen en met een snelle levertijd!

Bioracer bodyfit shirt met lange mouwen
Het Bioracer bodyfit shirt is uiteraard ook met lange mouwen verkrijgbaar, de lycra mouwen worden in dit shirt doorgetrokken waardoor het geheel altijd mooi aansluit. Het shirt met lange mouwen is ideaal in iets koudere omstandigheden tijdens de avonden, vroege ochtenden of tijdens wedstrijden. Dit model is uiteraard ook in een dames uitvoering verkrijgbaar, het dames model valt iets smaller en korter dan de heren uitvoering.

bioracer-bibshort-kopen

Bioracer bodyfit jasje met lange mouwen
Het bodyfit jasje is leverbaar in 3 verschillende soorten stoffen, Isolation stof, Tempest stof en Tempest light stof. De Tempest stof is waterafstotend en voelt als een ``second skin`` aan waardoor dit jasje bij de juiste maatkeuze altijd mooi aansluit om je lichaam. Een ideaal jack dus voor in het voorjaar en najaar! Het Tempest light jasje is daarentegen iets minder dik en elastisch maar draagt ook erg comfortabel. Het Bioracer bodyfit Isolation jasje is voor wat betreft het materiaal iets minder kwetsbaar en heeft geen waterafstotende eigenschappen. Uiteraard zijn alle stoffen en modellen te bedrukken met je eigen ontwerp en kleuren, dit is al mogelijk vanaf slechts 5 stuks!

Waar kun je Bioracer bodyfit shirts kopen?
In onze Bioracer shop kun je alle collectie items aanschaffen, uiteraard kun je hier ook de Bioracer bodyfit shirts bestellen. Het Bioracer team short sleeve jersey bodyfit 2.0 is een enorm populair collectie artikel. Maar ook het Bioracer Nederland wielershirt korte mouw is gemaakt van bodyfit materiaal en is te bestellen in onze online Bioracer winkel. Het team NL wielershirt is tevens gemaakt van bodyfit Matrix materiaal dat perfect om je lichaam aansluit, ook in de grotere maten!

Bodyfit shirts kopen in de Bioracer winkel van Maxipromo sportswear
Kom langs in onze Bioracer store voor persoonlijk advies, bij ons kun je de verschillende artikelen uiteraard zien, voelen en passen. We maken custom made wielrenkleding met bedrukking voor vriendengroepen, verenigingen en teams, vanaf kleinere aantallen en uiteraard kunnen we snel leveren!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257